Roosterwijziging, kijklessen en winterlessen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Desktop version: Zwemleskinderen

Let op: oefenuur vervalt op zondag 26 november

Beste ouder/verzorger,
 
Aanstaande zondag hanteren wij een aangepast rooster vanwege het personeelsfeest ter ere van het 100-jarig bestaan van Sportfondsen. Hierdoor komen het oefenuur, het baby- en peuterzwemmen en het zeemeerminzwemmen op zondag 26 november te vervallen. Vanaf 11:00 uur zijn wij weer geopend voor recreatief zwemmen en banenzwemmen. Houd er rekening mee dat het halve wedstrijdbad is gereserveerd voor banenzwemmen. 🏊

Desktop version: Wedstrijdbad

Kijklessen

Vanaf maandag 4 december t/m zaterdag 9 december zijn er weer kijklessen. Tijdens de kijklessen mag jij als ouder/verzorger de hele zwemles meekijken!

In het eerste halfuur van de les ligt de nadruk op de les, de normen en voortgang. Het laatste kwartier gaan de kinderen voornamelijk zelf aan de slag en is er ruimte om vragen te stellen. 

Let op! Kinderen zonder diploma die mee komen kijken, dienen vleugeltjes te dragen voor de veiligheid. Wij verzoeken altijd om het zicht op de zwemles te houden en naast de zweminstructeur te komen staan voor het overleg zodat de instructeur te allen tijde de kinderen in de gaten kan houden en bijsturen. Vergeet niet je schoenen uit te doen of eventueel slofjes over de schoenen te dragen.

Alvast dank voor de medewerking!

Desktop version: Placeholder

Winterlessen

Alle reguliere zwemlessen in de kerstvakantie van 25 december 2023 t/m 7 januari 2024 komen te vervallen. De zwemleskaart wordt automatisch verlengd met het aantal lessen die je in deze periode mist (dit zijn 2 lessen). Hiervoor hoef jij dus helemaal niets te doen.

Tijdens de kerstvakantie geven wij winterlessen in de ochtenduren. Hiermee kan jouw kind zijn/haar niveau aanhouden of verbeteren. De winterzwemles duurt 45 minuten en wordt zo efficiënt mogelijk ingevuld. De groepen kunnen gevuld worden tot 25 kinderen onder begeleiding van 2 zwemonderwijzers. Wij hanteren voor de winterlessen het winterlestarief van €12,95 per les. Je bent vrij om te kiezen of jouw kind meerdere malen per week gaat deelnemen aan de zwemlessen.

Aanmelden voor de winterzwemlessen kan via de receptie. Vergeet niet om Jip's zwemleskaart mee te nemen. Kom op tijd, want vol = vol!

Wat vind je van deze e-mail?

+      -
logo Sportfondsen
TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Sportfondsen Nederland B.V.
info@sportfondsen.nl

© Sportfondsen 2024 | Afmelden | Privacy- en cookiebeleid