De start van het nieuwe seizoen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Desktop version: Zwemleskinderen

Nieuwsbrief zwemles augustus 2023

Beste ouder/verzorger,
 
De scholen zijn weer begonnen en dat betekent ook dat de zwemlessen op het normale tijdstip plaatsvinden. We zijn alweer bijna 2 weken onderweg en willen jullie hierbij informeren over enkele belangrijke zaken rondom de zwemles.

Desktop version: Wedstrijdbad

Kijklessen

Met ingang van dit nieuwe seizoen houden wij om de maand kijklessen.

Tijdens de kijkles mag je nu de hele les bijwonen. In het eerste halfuur van de les ligt de nadruk op de les, de normen en voortgang. Het laatste kwartier gaan de kinderen voornamelijk zelf aan de slag en is er ruimte om vragen te stellen. 

Let op! Kinderen zonder diploma die mee komen kijken, dienen vleugeltjes te dragen voor de veiligheid. Wij verzoeken altijd om het zicht op de zwemles te houden en naast de zweminstructeur te komen staan voor het overleg zodat de instructeur te allen tijde de kinderen in de gaten kan houden en bijsturen. Alvast dank voor de medewerking.

Desktop version: Placeholder

Schoenen en ophaalprocedure

Met grote regelmaat lopen er helaas nog altijd ouders met buitenschoenen in de schone voetengang. Dat is de ruimte die zich na de kleedkamer bevindt. Dit is niet de bedoeling. Ook de ruimte bij de douches is erg beperkt. Daarom vragen wij jullie met klem om in de kleedkamers te wachten op jouw kind. Zowel in de grote, als kleine kleedruimtes. Zo hebben de kinderen ook meer overzicht om de begeleider te herkennen en houden we de schone voetengang, schoon!

Mocht je toch even in de schone voetengang moeten zijn, dan zijn er gratis “overschoentjes” te halen bij de receptie. Het team van Safari gaat hier meer op handhaven en je kan hierop aangesproken worden.

Desktop version: Wedstrijdbad

Oefenuur en diplomazwemmen

Oefenuur
Elke zondag is het oefenuur. Dit is van 10.00 – 11.00 uur in het wedstrijdbad. Dit is voor alle niveau’s met de bodem op de juiste hoogte. Het oefenuur is vooral bedoeld om als ouder/verzorger met een kind te gaan oefenen. Wij raden dan ook aan om dit 1 op 1 te doen. Zo is er de beste aandacht en oefentijd voor jouw kind. Er is een zwemonderwijzer aanwezig die vanaf de kant vragen kan beantwoorden.
 
Tijdens het oefenuurtje is het dragen van het kleurenbandje verplicht. Zodat de toezichthouders weten in welk niveau het kind zit. Gaan jullie nog even lekker recreatief zwemmen na het oefenuur? Vergeet dan niet om zwemvleugeltjes mee te nemen!

Diplomazwemmen
Het diplomazwemmen zal iets ander gaan plaatsvinden, ten opzichte van voorgaande jaren. Vanaf nu vindt er elke 8 weken diplomazwemmen plaats voor diploma A, B en C. Wij volgen hiermee het landelijke protocol van Sportfondsen. Het diplomazwemmen zal op zondag gaan plaatsvinden en we streven ernaar om alle zwemonderwijzers bij het diplomazwemmen te laten zijn, zodat we er echt een groot feest van kunnen maken!

Het proefzwemmen vervalt met deze nieuwe werkwijze. De zwemonderwijzer bepaalt samen met de coördinator of het kind klaar is voor het diplomazwemmen. De week voor het diplomamoment ontvangt het kind dan de uitnodiging.

Wat vind je van deze e-mail?

+      -
logo Sportfondsen
TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Sportfondsen Nederland B.V.
info@sportfondsen.nl

© Sportfondsen 2024 | Afmelden | Privacy- en cookiebeleid