‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Desktop version: Placeholder

Ouderen zwemles

Ouderenzwemles

Veel ouderen mensen zijn niet goed in staat geweest om te leren zwemmen. Een belangrijkste doelstelling van ouderen zwemles is om vertrouwd te raken met het water. Daarna komen de zwemslagen aan bod.

Zwemmen is een gezonde activiteit, die je tot op hoge leeftijd risicovrij kunt doen en helpt om soepel te blijven. Wil je opnieuw vertrouwd raken met water? Vind je het fijn om onder begeleiding te oefenen? Je bent van harte welkom!

Ook als je beter wil leren zwemmen kun je terecht bij de Ouderenzwemles. Onder begeleiding van een ervaren zwemlesgever werk je aan je vaardigheden. Alle deelnemers aan Ouderenzwemles kunnen een volledig of gedeeltelijk diplomatraject doorlopen van het Zwem-ABC.

Sportfondsen BinnenZee organiseert in samenwerking met de Noordwijkse Zwem en Polo Club dit najaar Ouderenzwemles. Dit is onderdeel van het Noordwijks Sportakkoord. Deelnemers worden hierbij lid van de zwemclub: Lidmaatschap – NZ&PC (nzpc.nl)  van de Ouderenrecreatie (Fit &Fun). Daarnaast is er een bijdrage van € 3.50 per zwemles.

Mochten deze kosten een probleem zijn dan kan het Volwassenenfonds een bijdrage doen, Sportfondsen BinnenZee en de Noordwijkse Zwem en Polo Club kunnen hierbij helpen. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur zorgt ervoor dat het lesgeld en/of materialen worden betaald voor volwassenen die leven rond het bestaansminimum.

U kunt zich inschrijven via dit adres:  p.vaneijgen@sportfondsen.nl.

P. van Eijgen
Locatiemanager

Wat vind je van deze e-mail?

+      -
logo Sportfondsen
TwitterFacebookInstagramLinkedIn

Sportfondsen Nederland B.V.
info@sportfondsen.nl

© Sportfondsen 2024 | Afmelden | Privacy- en cookiebeleid